Årsrapporter


Varje år sammanställs alla resultat från den samordnade recipientkontrollen i en årsrapport. I årsrapporten beskrivs även projekt och andra aktuella händelser och aktiviteter viktiga för vattenvårdsarbetet i avrinningsområdet. Formatet på rapporten har förändrats genom åren och är nu mer lättillgänglig och överskådlig för att, förutom att på ett mer pedagogiskt sätt visa resultatet från våra undersökningar, även väcka intresse och engagemang i vattenvårdsrelaterade frågor och vår verksamhet.

 

Sedan några år tillbaka tas årsrapporten enbart fram i en digital version för att vi ska nå ut till fler med resultaten från våra omfattande recipientundersökningar, våra vattenvårdsprojekt samt den övriga verksamheten. Det digitala formatet ger oss större möjligheter att länka till underlagsrapporter, databaser med mera för den som vill läsa mer och fördjupa sig i vattenvårdsarbetet i Ljusnans avrinningsområde med tillhörande kustvatten.

 

Nedladdningsbara årsrapporter för respektive verksamhetsår.

2021   2020   2019   2018  2017

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår